Meer bereiken

Wat je als organisatie ook wilt bereiken, uiteindelijk moeten de medewerkers het doen. Dat is niet iets wat je aan het toeval wilt overlaten, maar waar je doelgericht op wilt sturen. Maar hoe doe je dat?

  • Hoe weet je welke mensen bij jouw organisatie en doelen passen?
  • Wie je waarvoor moet inschakelen?
  • Wie elkaar versterken en wie juist niet?
  • En hoe je mensen moet aansturen, ontwikkelen en beoordelen?


HeyJij biedt een integrale aanpak waarmee je in korte tijd antwoord krijgt op al deze vragen en meer. We kijken eerst naar het individu en gaan daarna aan het werk met het team. Daarbij gaat het niet om wat mensen weten of kunnen, maar om wie ze zijn. En hoe zij samen het team naar een hoger niveau kunnen tillen om zo de organisatiedoelen te bereiken.

Voor heldere inzichten hebben we geen lange trajecten of eindeloze praatsessies nodig. Geen tijdrovende assessments die slechts momentopnamen zijn. Of lange vragenlijsten die wenselijke antwoorden opleveren. Slechts één beproefde persoonlijkheidsscan van 10 minuten en een persoonlijk gesprek van 1 uur per persoon. Plus een sessie van één dagdeel per team. Dat is alles.

Ook leveren we geen dikke rapporten die in een la verdwijnen. Maar wel een praktisch profiel van 1 A4’tje per persoon en per team. Met behulp van een online applicatie kunnen zij hier zelf mee aan de slag. Eventuele verdere coaching en begeleiding verzorgen we naar behoefte.

Het resultaat?

  • Tevreden medewerkers die met meer plezier méér bereiken
  • Een mens- én resultaatgerichte werkwijze die veel tijd en geld bespaart
  • Een effectieve aanpak voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling


Nóg meer bereiken?

Vraag dan naar de mogelijkheden om onze applicatie in te zetten als functionerings- en beoordelingssysteem, waarbij medewerkers elkaar objectief kunnen beoordelen. En naar de aanknopingspunten die onze aanpak biedt voor werving & selectie. Of vertel ons gewoon wat je wilt bereiken, dan vertellen wij hoe we daaraan kunnen bijdragen.

Neem contact met ons op

Wij horen graag van je.

E-mail ons

LET OP: vul minimaal de velden met het * in